Veel gedaan, veel tekst maar ook veel aanraders ;D - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lot en Gees Bax en de Jong - WaarBenJij.nu Veel gedaan, veel tekst maar ook veel aanraders ;D - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lot en Gees Bax en de Jong - WaarBenJij.nu

Veel gedaan, veel tekst maar ook veel aanraders ;D

Door: Gees

Blijf op de hoogte en volg Lot en Gees

13 Mei 2009 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Jaja lieve mensen daar zijn we weer ... na 2 enerverende en bijzondere weken is het dan echt weer tijd voor een update. Dit keer met een stuk minder stapavondjes, veel culturele activiteiten maar helaas toch weer weinig schoolwerk ... doorlezen wordt wel aangeraden ;)
Vorige keer vertelde ik, Geeske alias veel details ;), al dat mijn vriendinnetjes Francy, Nicole en Sanne, bij Emirates bekend als Frads, Suki en Niex, me zouden komen opzoeken in Kaapstad en zo geschiede...

Na een Ninja avondje bij onze Italiaanse vriendin Debora werd ik zaterdagochtend al vroeg wakker, toch lichtelijk zenuwachtig! Toen we met de hele bups op het vliegveld stonden te wachten werd het alleen maar erger en ook het feit dat mijn ‘Afrika’meisjes het leuk vonden als ik me zou verstoppen achter een scherm (om de verrassing nog groter te maken!) maakte het er niet beter op! Maar na een uur wachten waren ze er dan eindelijk! Ow wat fijn om die gezichten weer te zien, niets veranderd! En ow wat fijn al die knuffels die ik kreeg en die ze voor me hadden meegenomen :) bedankt! Na de spullen gedropt te hebben in hun guesthouse Koornhoop (aanrader!), mijn cadeautjes te hebben uitgepakt (heel veel heerlijk Hollands eten en de cd van Blof :D nogmaals bedankt daarvoor!!) en een douche werd het dan tijd om mijn meisjes Obs te laten zien: lees dineren bij Ganesh ook een aanrader! Omdat mijn meisjes moe waren na de lange reis, besloot ik met mijn Afrika meisje nog even naar Chevelle te gaan, we stonden immers op de guestlist. Gezellig avondje met tegenvallende VIP- room maar toch weer onwijs gelachen zoals foto’s zullen bewijzen!

Zondagochtend was het tijd voor weer een aanrader in Obs: Mimi’s. Na heerlijk te hebben ontbeten en mijn huisje te hebben laten zien hebben we met de rest (lees Mayke, Lidia en Tim) even door Obs gewandeld voor wat mooie graffiti. We zouden eigen naar Guguletu (township) gaan voor een feestje maar besloten toch maar de jetset in te gaan om een grote culture shock te voorkomen... dus op naar Campsbay!
Een groot contrast met de townships die mijn meisjes de dag ervoor zagen vanaf het vliegveld maar ook echt Zuid- Afrika: grote auto’s, lekker eten, goede wijnen en dure kroegen met lange wachtrijden.... dan maar ergens anders een afzakkertje nemen! Aangezien Koornhoop plaats bood voor 6 personen heb ik me vanaf die nacht fijn daar genesteld ;) poetsvrouwtjes, krakkend beddengoed, schone witte handdoeken en natuurlijk mijn vriendinnetjes... do I need to say more!

Maandag was het een public holiday dus alle tijd om nog meer jetset van Kaapstad te gaan bezichtigen. Eerst met de trein, minder jetset, naar downtown en daar wat soeveniers inslaan op Greenmarket square waarbij natuurlijk flink afgedingd dient te worden... niet erg jetset :) Toen buiten in de zon heerlijk genoten van overheerlijke quiches, goddelijke zalm, smakkelijke kaas (bijzonder in Zuid- Afrika), tongstrelende taarten en veel dorstlessend thee: lees high tea bij Mount Nelson Hotel! Namens alle meisjes kan ik zeggen AANRADER!! Daarna was het voor mij en mijn meisjes weer tijd voor Campsbay aangezien Nicole had afgesproken met Taryn, een vriendinnetje van 2 jaar geleden in Genadedal! Erg leuk om Taryn en haar vriend te ontmoeten en om te zien dat het nog steeds zo klikte tussen die meiden. De zonsondergang was prachtig en werd alleen maar mooier door de champagne die we kregen van ober Bennie, die kende Nicole nog van 2 jaar geleden... decadent maar genieten!
Lot heeft zich deze dag vermaakt met haar ouders die na hun rondreis weer voor een paar dagen naar Kaapstad kwamen en heeft met hen, Mayke en Manon deze ‘zondag’ geheel in stijl afgesloten ... jawel bij de Chinees.... public holiday is stiekem toch een zondag ;)

Dinsdag moesten Lotje en ik toch echt aan de bak voor onze stage aangezien we de volgende dag de enquetes wilden afnemen. Onze dag bestond uit veel printen, uitzoeken, papier aanvullen en nieten terwijl Frads, Niex en Suki naar Betty’s Bay gingen om de pinguins te bezoeken. Ze hebben heerlijk weer gehad, genoten van de mooie route, gelachen om de pinguins, lekker gegeten en mooie foto’s gemaakt... echt vakantie dus! Die avond hebben we bij Koornhoop met 10 man ge- semi- braaid aangezien het weer buiten braaien niet toe liet.

Aangezien de enquetes niet goed genoeg waren, ging ons schoolbezoek niet door en konden Lot en ik weer een dag doorbrengen met onze loved- ones :) Wij gingen naar de Waterfront voor wat winkelen en weer een heerlijke hamburger (aanrader!) terwijl Lot met haar papa en mama naar de Universiteit ging en daarna ging winkelen bij Claremont. Waar mijn mama (dis weer even Lotte) te weinig goedkope kleren kon vinden en pap genoot van alle taxibusjes die naar ‘Wynberg’ gingen…
Aan het einde van de middag zijn we (lees Gees en vriendinnen) naar Genadedal gereden, waar Nicole 2 jaar geleden gewoond heeft, om dit keer wel echt te braaien met papa Joey (haar begeleider) en wat Nederlandse studenten die nu in Genadedal studeren. Dit keer hadden we een heuse braai maar dan ook binnen, zie foto’s! > uitvinding! Een erg geslaagde avond met heerlijk braaivlees, mooie verhalen, fijne mensen en uiteraard erg aparte foto’s! Daar staan mijn meisjes en ik immers om bekend :D

Donderdag zijn we Genadedal gaan verkennen waarbij we Edu- Care hebben bezocht waar Nicole heeft gewerkt. Erg leuk om te zien waar ze haar tijd heeft gespendeerd, hoe mooi ze het heeft opgeknapt en om de reactie van haar oude- collega’s mee te mogen maken. Ook hebben we haar huisje, de primary school en de kerk bezocht! Super leuk in Nicole haar oude woonplaats en een echt Afrikaans dorp te zijn... super dag met aan het einde weer zonneschijn :)! ’s Avonds was het uiteraard Koninginnedag en hebben we dit na een schok van de gebeurtenissen in Nederland toch lichtjes gevierd in Rafiki. Ik zeg: alleen maar Hollanders, oranje, Guus, Andre, Anouk en nog meer Nederlandse helden in combinatie met Springbokkies en Amarula :D prima combinatie! Wij hebben genoten!

Goh, is het vakantie en moet je weer vroeg opstaan dit keer voor de Peninsula, het schiereilandje van Kaapstad! We begonnen met koffie in Muizenberg waar het waaide en bewolkt was, pinguins in Simonstown waar het regende en het hoogte punt was Kaap de Goede Hoop en Cape Point in de zonneschijn! Prachtig is het daar > jawel weer een aanrader! De route is geweldig mooi, het uitzicht fantastisch en de dieren ongelovelijk! Ik heb als een baby zitten kieren aangezien ik mijn eerste wilde zebra heb gezien!!! Erg bijzonder! Ook zagen we nog een hele aparte bok/ hert (geen idee wat het was.... als iemand het weet... graag reactie op de foto!) struisvogels en bavianen! Deze prachtige en bijzondere dag, mede doordat ik hem samen met mijn meisjes mocht delen, werd afgesloten met een ander hoogtepunt en ook een aanrader: Mac Donalds in bed! Nog een leuk weetje van die dag... onze taxi chauffeur (we moesten de huurauto helaas weer inleveren) was erg blij met ons Mac bezoek aangezien hij een beker drinken en een hamburger kreeg voor het lange wachten :) ja we zijn wel sociale meisjes!
Lot is deze dag met haar papa en mama bij Jan en Astrid geweest wat garant staat voor gezelligheid, kletsen, lekker eten, drinken en genieten!

Zaterdagochtend is het Reading Club ochtend dus met Fran, Nicole, Sanne, Jaap en Antoinette op weg naar Langa! Na leuke spelletjes gedaan te hebben buiten en voorgelezen te worden door ome Jaap (aanrader!) hebben de meisjes de grotere kinderen wat vertelt over hun werk en heeft kleine Sanne een stukje gezongen...prachtig! Ook de verhalen over de gevangenis, waar Jaap en Antoinette werken, maakten heel wat los bij zowel de kinderen als bij onze collega’s.... Een leerzame ochtend voor zowel de kinderen als voor ons! Bij de kleine kindjes hebben we heel wat foto’s geschoten die eigenlijk voor zich spreken. De meiden begrepen wel dat Lot en ik het geen straf vinden onze zaterdagochtend hier te spenderen. Super dat je dat nu met mekaar kan delen :D!!
Na te hebben geluncht bij weer een aanrader in Obs: Queen of Tartes heb ik afgenomen van Jaap en Antoinette. Lot ging met hen nog even naar de markt downtown en heeft ze daarna met Manon naar het vliegveld gebracht! ’s Avonds zijn we met alle meiden bij Touch of Madness wezen eten (niet echt verrassend maar weer een aanrader!) en ben ik met Lot en Mayke nog even naar het huisfeest van Manon geweest! Het was erg gezellig maar hebben het niet heel laat gemaakt aangezien ons de volgende middag (je leest het goed) een groter feest te wachten stond: GUGULETU!!

In één woord: GENIETEN!
Guguletu is een van de vele townships in Kaapstad waar het elk weekend bij Mzoli’s een groot feest is! De beste muziek van alle clubs in Kaapstad waar we ooit geweest zijn, geweldig dansende mannen en vrouwen, overal mensen op straat, heul veul braaivlees van de naastgelegen slagerij/ braai- zaak en redelijk wat alcoholische versnapperingen! Dat mochten mijn meisjes natuurlijk niet missen en ze hebben genoten :D Heerlijk in het zonnetje hebben we met de locals gedronken, gegeten en gedanst! Jammere is dan wel weer dat je om 6u richting huis moet aangezien het dan donker wordt... We hebben de avond afgesloten met nachos en een kampvuurtje bij May in de tuin en om 10u lag iedereen in Koornhoop op één oor!

Maandag moest er toch echt weer gewerkt worden door Lot en mij terwijl Fran en Sanne naar Robbeneiland gingen en Nicole de Waterfront onveilig maakte. Na Robbeneiland te hebben bezocht hebben ook Fran en Sanne wat geld gespendeerd in Waterfront.
Weer één van de tegenstellingen die Kaapstad rijk is... de ene dag ga je uit je dak in een township waar je bij de slager een grote bak vlees koopt voor nog geen 30 rand en de volgende dag sta je in een groot winkelcentrum waar je alle mogelijke merken kunt kopen en t-shirts voor 600 rand over de toonbank gaan .... blijft apart!

Dinsdag was het weer vroeg opstaan aangezien we naar Sakumlandela in Khayelitsa gingen. Het schooltje waar Lot en ik al vaker geweest zijn en ook onze enquetes zullen gaan afnemen. Ondanks dat we al 3 schooltjes hadden gezien was het toch weer indrukwekkend voor de meisjes. Voornamelijk dan de omgeving waarin de school zich bevindt, de grootste township van Kaapstad. Om daarvan bij te komen zijn we toen even naar de Campus gegaan en ik heb ik ze een andere aanrader laten zien van Zuid- Afrika.... de Mister Price :D
’s Avonds zijn we om de tegenstellingen in ere te houden decadent gaan eten bij het Ritz! Het hotel beschikt namelijk over een roterend restaurant op de 21ste verdieping...gegarandeerd fantastisch uitzicht over de stad.... behalve als je je de hele avond in een dikke witte wolk bevindt :S maar het eten was er niet minder lekker om! Ook dit is een aanrader met helder weer ;) geeft alleen geen fooi aan de (blanke) manager die zijn (donkere) koks in het openbaar staat af te kafferen omdat de risotto niet gezout was, belachelijk! Onze kleinste van het stel trok gelukkig haar mondje open waardoor de manager zelf ook besefte dat het echt niet kon wat hij daar stond te doen ten overstaan van het hele restaurant. Hulde aan kleine Sanne!!

Woensdag zouden Lot en ik enquetes gaan afnemen bij een ander schooltje maar de juffrouw met wie we deze afspraak hadden gemaakt was helaas niet aanwezig dus maar thuiswerken. De meisjes gingen de nieuwe huurauto ophalen en hebben Sanne afgezet bij de braiding- salon. De rest van de dag hebben wij lekker gelunched in het zonnetje, gelezen en onze dagboekjes bijgewerkt terwijl Sanne heel wat heeft moeten doorstaan voor meer dan 200 vlechtjes! Rond de klok van 6u was ze dan eindelijk klaar en het resultaat mag er wezen... Prachtig!! Zie de foto’s en beoordeel zelf... Die avond hebben we afgesloten met lekkere hamburgers en salade (de beveiligers op straat waren erg blij dat we niet alles op hadden :)) en een filmpje in Koornhoop!

Donderdaochtend weer thuisgewerkt terwijl de meisjes nog lagen te slapen, het is niet voor niets vakantie! Toen ben ik met Mayke en Lot onze Mozambique reis gaan afbetalen en zijn voor naar de autoverhuur gereden om te kijken wat het kost om met een huurauto naar Johannesburg te rijden. De offertes liggen er maar we weten nog niet precies welke auto we nemen :S we weten wel dat we in ieder geval niet met de Bazbus gaan aangezien we voor hetzelfde geld (of iets meer afhankelijk van de grote van de auto) meer vrijheid krijgen. Zowel qua welke plaatsen we bezoeken als hoelang we ergens willen verblijven.
Sanne heeft die die dag lekker thuis gefluft (voor uitleg vraag Fran) terwijl Nicole en Fran naar District 6 museum zijn geweest. ’s Avonds hebben we met zijn viertjes gegeten bij Mama Africa, heerlijk en gezellig! We hebben echt Afrikaans gegeten en gedronken met krokodil, kudu en amarula ;) Daarna afsluitertje bij Jade....

Vrijdagochtend was het tijd voor de meisjes om het luxe Koornhoop te verlaten aangezien we de rest van de dagen in Stellenbosch zouden verblijven. Daarna zijn de meisjes gaan paardrijden aan zee in Noordhoek (erg geslaagd alleen jammer dat ze niet mochten galoperen en een cap moesten dragen ;)) terwijl Lot en ik weer aan het werk gingen op de Campus.
Rond 6u zijn we naar Stellenbosch gereden, Manon en ik 2x aangezien ik Lotje haar rugzak was vergeten in Obs...stomstomstom! Onderweg kreeg ik een sms dat ze een verrassing voor me hadden ;) we aten in een restaurant waar één van de jongens die we hadden ontmoet in Betty’s Bay werkte...hihi wat een toeval!
Om 12u was het dan zover... ons Lotje werd 25 jaar... dat betekent heel hard zingen, slingers, tequilla shots, kussen en dikke knuffels van mooie Ierse mannen :) Wat een feest...ze kreeg zelfs een fles champagne cadeau van het restaurant. Die hebben we in het hostel opgedronken in een vrolijk versierde kamer!

Zaterdag was het tijd voor onze eerste officiele wijn tastings, een goede activiteit voor Lot haar verjaardag! Met een taxibus dat ons de hele dag rond reed zijn we naar 3 wine estates gegaan in de omgeving van Stellenbosch. De eerste was Bein Wine (aanrader!), de kleinste officieële wine estate die overheerlijke merlot produceert. De eigenaar, die het runt samen met zijn vrouw en 1 werknemer, heeft ons de wijnvelden en wijnkelder laten zien, veel geleerd over wijn en ook wijn laten proeven :) deze viel zo goed in de smaak dat Sanne en Lot meteen een paar flessen gekocht hebben!
Daarna was Avontuur aan de beurt waar we werden vergezeld door Astrid en Jan, dat is altijd gezellig! We deden een 5 wijnen tasting in combinatie met citroen/ pretzel/ olijven/ soya en chocolade waarbij wij op zoek moesten gaan naar de beste combinaties.... jullie raden het al... met pretzels/ olijven en chocolade smaakt alles behalve brandy :S De tasting werd afgesloten met een heerlijke lunch in het zonnetje, wat weer werd afgesloten met zelf meegebrachte chocoladetaart voor onze Lot!
Tot slot gingen we naar Spier, dit is officieel een wine estate maar voelt meer als een pretpark. Je kunt er picknicken langs de visvijver, naar een craft market, met cheetahs op de foto’s en een vogelshow bijwonen... fantastisch maar we hebben geen wijnrank gezien .... aangezien we ook wel genoeg wijn geproefd hadden hebben we ons met een alcoholvrije cocktail in de lounge gelegd...genieten! Thuis hebben we ons hoofd even te rusten gelegd en zijn we daarna wezen eten bij Cape to Cuba. Helemaal moe van al het eten en de wijn gingen we betijds slapen.... helaas waren onze mede- kamergenoten ook hongerig en dorstig en werden we om 4u opgeschrikt door het belletje van de magnetron :S daarom hadden we dus een 7 persoonskamer besteld en geen 9 persoonskamer...toch jammer!
Zondag hebben we alsvanouds lekker ontbeten bij Java in het gezelschap van Esmee! Daarna zijn Lot, Mayke en Sanne naar Waterfront gereden omdat die kleine daar een zonnebril apart had laten leggen en ben ik met de rest naar Obs gereden. Daar hebben de meisjes hun koffers ingepakt en hard gezocht naar gaatjes voor de soeveniers/ nieuwe zonnebrillen en voor wat spulletjes van mij :) gelukkig paste het er allemaal in! De koffers waren wel te zwaar maar ze hoefden gelukkig niets bij te betalen... dat scheelt weer in het toch al overschreden budget :D
Rond 5u moesten we dan toch echt afscheid nemen... knuffels/ tranen/ lachen/ knuffels en heel veel zwaaien! Gelukkig stonden mijn Afrika meisjes me met open armen op te wachten en hebben ze me meegenomen naar Bloubergstrand waar we genoten van het uitzicht op Kaapstad en de Tafelberg onder het genot van een wijntje en een snackje. Omdat we nog niet genoeg hadden gegeten zijn we nog even langs de Mac gereden om onze dieet en bespaarweek in te luiden ;)

Maandag hebben we thuis gewerkt en geacclimatiseerd dat al het bezoek weer naar huis is en we nu geen excuses meer hebben om hard aan de slag te gaan ;) in het kader van het dieet en de bezuinigingen hebben we bij Mayke rijst met groente gegeten en met kopjes thee en 1 koekje Australia gekeken... sommige van ons genoten echter meer van Hugh :P

Dinsdagochtend zijn we wederom betijds naar Sakumlandela gegaan met het goede nieuws dat we maar liefst 140 ingevulde enquetes rijker zijn :D vanavond gaan we weer goedkoop en gezond eten en in het kader van de Hugh Jackman- week maar weer een filmpje kijken.
Ja lieve mensen, ik vrees dat de aankomende verhalen minder spannend zullen zijn ;)

Lieve Frads, Suki en Niex heel erg bedankt dat jullie zijn gekomen! Ik vond het super gezellig, leuk, fijn en bijzonder dat we dit samen hebben kunnen delen. Ben ook ontzettend blij dat we weer een mooie herinnering hebben, die we nooit zullen vergeten en voor altijd zullen delen! Bedankt voor de fijne tijd!!

Veel liefs uit een met vlagen zonnige maar met koud windje Kaapstad

Onze prachtige plaatjes zijn te bezichtigen op:

• 13 Mei 2009 - 10:48

Lot En Gees Bax En De Jong:

Wat n dikke pil zeg, good luck people...
    Hihi!

• 13 Mei 2009 - 11:15

Lief,
    Ben blij dat je zo genoten hebt van het bezoek van je vriendinnetjes uit Nederland!!!
    Ik vond het ook errug leuk en gezellig dat ze er waren!

Kus!

• 13 Mei 2009 - 12:57

Chris Lucia :

wij smullen van de verhalen en hopen dat de rest van de tijd nog net zomooi en mischien nog wel mooier mogen zijn
    veel geluk en plezier nog.

• 13 Mei 2009 - 13:01

Jaap:

Jullie zijn specialist geworden met in 1 hand een flesje bier vasthouden en met diezelfde hand b.v. braaivlees te eten. Wij vonden het het ook heel mooi en gezellig en vinden Zuid-Africa een aanrader. Meiden; nu zijn jullie weer alleen (nou ja) dus een pen vasthouden en Peter een poepie laten ruiken.X

• 13 Mei 2009 - 18:07

Mariska:

Wat een mooi foto's weer!!
    En lekker eten en drinken!
    Veel plezier wat jullie allemaal nog gaan doen!
    x mariska & Alissa & Joey

• 13 Mei 2009 - 18:50

MM&PP:

Mooi verhaal,en leuk om te lezen dat de Meisjes en de (Afrikaanse) meiden het goed met elkaar hebben kunnen vinden tijdens hun verblijf.De tijd vliegt en over twee en een halve maand zit jullie fantastisch verblijf in Afrika er al weer op,dus geniet er nog van voor zover het werk het toelaat.

• 14 Mei 2009 - 02:53

Renée Hugen:

Hee Lotte en Geeske,
    Wat leuk om al jullie belevenissen weer te lezen!
    Succes met de scriptie en vooral veel plezier met alle avonturen!
    Liefs van Renée

• 14 Mei 2009 - 04:55

Suze!:

wow wat een enorm lang verhaal weer!
    maar wel leuk hoor!
    xx!

• 14 Mei 2009 - 07:27

Sop:

Wooooooooow wat een verhaal!! maar inderdaad veel aanraders!! gees, superleuk dat je vriendinnen er waren! die zijn toch iets rijker dan lotje's vriendinnen;) of die zijn wel heel ver verwijderd.. maar goed! Lotje, zo te horen heb je een hele leuke verjaardag gehad! K en ik hadden samen nog gebeld, maar kregen je voicemail helaas!we zullen het binnenkort nog wel een keertje proberen! Nou geniet nog van de laatste maandjes!!
    dikke kus Sop

• 14 Mei 2009 - 18:27

Frads A.k.a Francy:

Ik had het zelf niet beter kunnen vertellen!hahaha!
    Via deze weg een hele dikke kus voor Lotte, Mayke en Manon!!

En natuurlijk voor jou ook 1 X. Vond het super meid, nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen tijdens ons verblijf!Geniet van je laatste maand Kaapstad en voorpret voor rondreis!

• 14 Mei 2009 - 23:16

Janz:

schatten!
    ik heb jullie berichtje niet kunnen lezen omdat het internet hier niet doet wat ik wil.. Maar ik weet zeker dat er vanalles in staat waar ik heeeeeel jaloers op zou zijn, als ik niet hier in Australie was ;)

Succes met het afstuderen (want ja..er zal waarschijnlijk nog steeds heel veel werk aan de winkel zijn) maar vergeet vooral niet te genieten van al het leuks en moois daar! (jullie kennende is dat ABSOLUUT geen probleem!)

Henka en ik verlaten vandaag Brisbane voor een mooi natuurgebied. Morgen gaan we naar de Zoo van Steve Irwin en daarna gaan we nog een surfpoging wagen. Druk druk druk dus! haha!

Dikkkke kus

• 15 Mei 2009 - 21:36

Niex:

Lieverd!!

Eindelijk jullie verhaaltje kunnen lezen. Heerlijk om alles weer ffies opnieuw te beleven met je mooie verhaal en leuke foto's! Ik ben nog wel even bezig met al die foto's uitzoeken, zijn er écht veel! Haha!

Echt zo super dat ik me nu een voorstelling kan maken bij wat je allemaal schrijft! Super dat we dit hebben mogen delen met z'n allen. Het was écht en toptijd!
    Doe je de girls heel veel groetjes? En een dikke kus voor jou!!!

• 17 Mei 2009 - 18:08

Antoinette:

Hoi Geeske en Lotte
    Wat een leuk lang verhaal, net of dat wij er weer bij waren. Nu weer aan het werk nog maar ongeveer vier weken en dan lekker vakantie vieren.
    Groetjes en kusjes

• 17 Mei 2009 - 20:47

Kleine Sanne:

Hey lieve gees,

Onder het genot van de Bien Wine :) (toch uitstekend geproefd haha) heb ik van je mooie verhaal genoten; met ontzettend veel "Oh jaaa" momenten. Ik denk dat ik dit verhaal uitprint en in mijn fotoalbum plak. Haha, dit kan ik niet beter en dan heb ik meteen een mooi onderschrift voor mijn foto's hihi :D Wat was het een onvergetelijke tijd he?! Ik heb echt super genoten van alles wat we hebben gedaan, hebben gezien en natuurlijk ook van jullie allemaal!!! Nogmaals super bedankt voor die fijne tijd en hele lieve groetjes aan de meiden daar!
    Gisteren hebben San, Nick =) en ik een heerlijk dagje gehad in ons huisje; lekker geborreld en gegeten.

Lieverd, geniet he! Das het fijnste wat er is!

Kleine Sanne.

• 30 Mei 2009 - 20:40

Waltje Henk:

Wij hebben je verhalen,allemaal gelezen. geweldig zeg,
    Als jullie straks terug komen, zal het wel even wennen zijn,dus geniet er maar lekker van.
    Vele groetjes van
    Henk en Waltje,doei